mandag den 31. december 2012

Rejse 2

Da hun vågnede næste dag, var indsejlingen til Oslo begyndt. Hun nød udsigten lidt før hun tog sig sammen til at bade og gøre sig klar til en dag i Oslo by.

Hun nød dagen. Kiggede i butikker, på kunst og nød en lækker frokost på en lidt dyr cafe. Herren havde jo sagt hun skulle nyde turen. Så det gjorde hun til fulde.
Hun havde en mistanke om at hun kun havde en begrænset frihed på turen og når nu det var selve juleaften i aften, så savnede hun ham meget. Hun tænkte på om han måske havde arrangeret en julegave til hende, eller om hun fik den når hun kom hjem.

Efter en god og kulturrig dag, kom hun tilbage på færgen. På hendes værelse stod en skål dejlig frugt og lå en lille smukt indpakket æske.
*Fra Herren til hans elskede dukke*

Hun åbnede den og fandt en smuk halskæde. En halskæde der sad stramt som et halsbånd og var med både perler og en lille diamant.
Hun elskede den.

Der var også et brev til hende med aftenens instrukser.
I aften skulle hun på bar. Hun skulle have den stramme sorte kjole på, halvskålsbh'en og i røven skulle hun placere en buttplug med en lille hale.
Hun vidste at halen kun lige kunne dækkes af kjolen, men hun adlød. Hun vidste han ville vide det hvis ikke hun adlød.Om ikke andet vidste hun at hun ikke ville kunne lyve for ham.
Den sidste instruks var at når nogen kom og sagde kodeordet, skulle hun invitere vedkommende og dennes følge med på værelset og sørge for at give dem en juleaften de ikke ville glemme.

Hun sørgede for at værelset var pænt, gjorde klar til at spaen kunne tændes senere hvis det skulle ønskes. Sørgede for alt var fint og lagde alt legetøjet hun havde med pænt på et bord. Så det var tilgængeligt hvis det skulle blive aktuelt.
Hun gik på bar, købte en smuk drink som passer sig for en dukke og sad stille og så på folk.

Spændingen kildrede hende. Hun ville ikke danse pga. halen men hun håbede sådan at dem hun skulle dele værelse med i nat var smukke mennesker. Lækre mennesker. Frække mennesker.
Hun spekulerede på om det var ham den tykke derovre, eller hende den grå mus der.. eller.. eller..

onsdag den 26. december 2012

Rejse 1

Hun havde været meget spændt. Han havde givet hende besked på hvad hun som minimum skulle have med i kufferten. Det var dukketøj, slåredskaber, klemmer, dildoer og kalenderlyset.. Bare fordi hun skulle på rejse skulle hun jo ikke forsømme sine pligter!
Hun havde også fået et tidspunkt og en adresse - der skulle hun møde frem dagen før juleaften.
Lille juleaften stod hun der så, med sin trolley og læste sms'en om at der lå en billet til hende ved skranken og at hun også der ville modtage videre instrukser. Hun måtte dog først åbne kuverten når skibet var gået fra kaj.

Hun kom ombord på norgesbåden, noget hun havde ønsket sig længe. Det var dog lige mærkeligt nok at han ikke var med. Men hun var hans, hans dukke, hans forlængede arm (eller fisse), hun gjorde som han bød hende. Og selvom hun hadede tanken om at være alene ombord, så forstod hun at det var hans ønske at hun tog afsted. Hans ønske og derfor hendes lov.

Kahytten var stor. Meget stor. En dobbeltseng, havudsigt, bobblebad, badeværelse. Alt hvad hun kunne ønske sig.
Der stod en stor bukket roser og en flaske champagne til hende i kahytten. Før hun gjorde andet, læste hun kortet ved roserne.

"Lille dukke. Dette bliver et par gode dage. Husk at nyde det. Du vil nok føle dig prøvet og presset, men du har jo altid drømt om at rejse.. .. .   indtil færgen sejler, må du tage bad og gøre dig klar til middagen.. . . Du skal have den røde kjole på"

Det stod også tid og sted for den restaurant hun skulle spise på.
Hun gav sig til at dulle sig op. Fantaserede om at Herren var på båden og ville udspionere hende når hun mindst ventede det. Båden satte igang mens hun badede, men hun ventede til hun var helt klart med at åbne brevet.
Hun stod i den røde kjole, de høje hæle, den makeup han elsker sådan og læste brevet.

"Dukkelil, du er alene afsted, men jeg har spioner overalt. Der vil blive givet dig den information du har brug for - når du har brug for den. Der vil blive rapporteret tilbage når der er brug for det og som altid er det mig som trækker i dine tråde. Min egen lille marionetdukke."

Det gøs i hende. Det var ikke hvad hun havde forestillet sig når hun talte om en tur med norgesbåden.
I brevet var der desuden instruks til hvilken restaurant hun skulle spise på og hvad tid. Der var bestilt plads.

Hun var der på klokkeslettet.
Tjeneren smilte sulten på hende, tjekkede hende ud, nærmest åd hendes ben og bryster. Hun kiggede genert ned i gulvet da hun spurgte om der var bestilt bord til hende.
Han lo venligt, men også en smule skummelt. Førte hende over til bordet og trak pænt stolen ud for hende.
Han gav hende ikke noget menukort. Mad og drikke havde Herren også bestilt for hende.

Hun spiste forsigtigt sin salat, nød den. Drak det lækre glas hvidvin til, mens hun genert forsøgte at flygte fra situationen med at være alene på restaurant mellem alle parrene.

Da hun skulle til at rejse sig og gå. Kom tjeneren hen med en ny kuvert.

"Gå til værelset. Du skal tage en maske på som dækker alt undtagen din dukkemund. Du skal ligge dig klar på sengen, kun iført hofteholdere og masken.
Læg dig som en god dukke, åben munden, åben fissen...  tag imod!"

Hun gjorde som Herren havde beordret.

Det gav et sæt i hende, da døren blev låst op.
Der var flere stemmer, mænd. De lød grove, men hun vidste det ikke og hun kunne ikke se dem.
Der blev nu sagt højt af en stemme hun genkendte som tjeneren på restauranten.
"Dette er et helt særligt tilbud til personalet i dag. Se det som fryns der ikke skal betales skat af. Hun ligger klar og alle får en tur, så træk et nummer og gå i gang"

Mændene kneppede hende en efter en. Alle i hendes fisse. Det var forskelligt hvor store eller små deres pikke var, hvordan de lugtede og hvordan de føltes. Det de havde til fælles var at de brugte hende som et liderligt kneppehul.
Hver gang en havde tømt sig i hende, bandt han knude på kondomet og stak det i hendes mund. Det føltes så klamt med det tynde gummi med hendes smag, og bevidstheden om at de stille og roligt gaggede hende helt med deres brugte kondomer.

Nogle kaldte hende en luder, nogle slog og bed hendes bryster. Hun var dygtig og skreg ikke, gjorde ikke modstand, men var en god og artig dukke. Hun kunne jo ikke vide om Herren var i rummet, eller hvem der var hans spion. Slet ikke hvor meget en sådan ville sige videre.

Da de alle havde tilfredsstillet sig med dukkefissen kom tjeneren hen og beordrede hende om på maven. Hun fik puder ind under, så hendes bagdel kom helt i vinkel.
Han fortalte at han havde fået besked på at sørge for at resten af kalenderlyset blev brændt ned. Selvom det kun var lillejuleaften, skulle hun jo ikke gå glip af det. Og i morgen aften ville hun få om end mere travlt end hun havde haft nu.

Han bandt først tape om hendes mund. Så kondomerne blev holdt på plads. Så begyndte han at bearbejde hendes røv så det brede lys kunne komme op. Det skulle sidde så hun var i fare for at blive brændt når det nåede d.24'ende.
Han var forsigtig men bestemt og hun kunne mærke hun blev liderlig af at have den fremmede til at lege med hendes røv. Hun kunne også mærke hans liderlighed. Hans åndedræt der steg.

Han begyndte at fortælle hende hvordan hendes lækre krop bare var til for at blive brugt. Hvordan han når lyset var brændt ned, ville sende fotoet til hendes Herre. For derefter at misbruge hende til sin egen tilfredsstillelse.
Hun gøs og blev helt i tvivl om hvorvidt Herren ønskede at denne tjener brugte hende som det passede ham. Hun rystede lidt og stearinen begyndte at løbe mellem hendes baller og ned over fissen.
Så kunne han ikke modstå hende længere.

Han ville se hende smerte. Han hev lyset ud af røven på hende og efterlod hendes røvhul åbent og modtageligt.  Lysstumpen stilte han fra sig på sengebordet, stadig med en flamme i.
Uden yderligere stak han pikken i det og begyndte at kneppe hende. Helt i bund. Han tog for sig og kneppede hende.
Så trak han sig ud og skiftede kondomet.Stak sin store lækre pik op i hendes fisse og brokkede sig over at hun var for udvidet i røv og fisse til at han mødte modstand. Han vrissede af hende at han ikke gad kneppe dukker der ikke gjorde modstand. Han ville have hende til at hade det han gjorde ved hende og det skulle nok lykkes ham.

Han spredte hendes baller og lod en stor spytklat ramme ind i det udvidede hul.
Uden at kunne se hans ansigt, vidste hun at det tændte en sadistisk ide. En sadistisk gnist i ham.

"Lig helt stille mens jeg tømmer al den våde stearin op i din røv. Så ser vi om du kan ligge stille mens det brænder din røv indefra."

Hun kunne ikke skrige med munden fuld af sædfyldte kondomer. Hun kunne kun forsøge at slippe væk fra ham. Han rev fat i hendes sider og satte et knæ i hendes ryg. Så pressede han med vold og magt hendes baller fra hinanden. og med to fingre sørgede han for at holde hendes røvhul helt åbent.
I et enkelt slask tømte han hele stearinlyset for stearin ind i hendes røv.

Alt var smerte og ild. Alt var frygt og voldtægt.
Han kneppede hende mens han vrissede hvilken lille luder hun var, mens hun kæmpede imod og skreg forgæves. En enkelt gang fik hun bidt hul på et gummi og munden fyldtes med vammel sæd der nærmest klumpede og hun frygtede at kaste op. Alligevel fortsatte han. Kneppede hende til han tømte sig.

Bandt lideledes knude på kondomet, men stak det op i hendes forbrændte røv. For så at tage endnu et stearinlys og dryppe indtil hendes røv var lukket af stearinen.

Han tog endnu et billede til Herren og forlod hende så.

Udmattet fik hun vristet tapen og masken af og vraltet ud i badet hvor hun kunne gøre sig ren

fredag den 21. december 2012

Udblokning

Dukken var våd og kold. Hun følte sig virkelig væmmelig som hun var nu, skyllet med toiletvand og kneppet med chili af slaven. Endda med hendes egen strap on.
Herren var ikke færdig med hende.

Igen fik slaven besked på at sørge for hende, at sørge for at hun blev badet og blev soigneret.
Slaven skulle klæde hende på som en dukke. Dukken skulle være dukke fra det øjeblik, stiv i lemmerne og lade sig føre af slaven. Slaven der nu var Herrens forlængede arm.

Slaven var dygtig. Han klædte hende flot på i blankt rødt tøj - og sørgede for at hun fik en sløjfe i håret. Han lagde også en mild makeup på hende. Altså bortset fra den lækre læbestift, knaldrød.

Slaven førte dukken ind i stuen og Herren var tilfreds. Så kunne slaven godt sætte sig hen i hjørnet og vente.

Dukken stod stivlemmet og med åbne tomme øjne, og den åbne mund hun vidste Herren elskede. Åben og klar for ham. Åben og klar som hans lille ludertæve, hans dukke, hans grådige liderlige luksusluder.
Hun var pinligt bevidst om hvor øm hun var i sine kropsåbninger og hvor slem Herren kunne finde på at være ved hende.

"Du skal udblokkes lille dukke, udblokkes og mærke hvor stor din fisse kan blive.. Denne gang slipper du ikke med en lille oppustelig dildo.. "

Hun mærkede panikken og åndedrættet stige. Hun vidste hendes fisse var hans og at hun ville sprede benene villigt for ham. Det hun var bange for, var at hun skulle komme til at skrige.
Det havde han forudset. Igen fik slaven besked på at iføre sig nosse-gaggen. Således at dukkens mund blev fyldt op af slavens bløde nosser.
Dukken lå på ryggen og slaven pressede nærmest nosserne ned i ansigtet på hende. Sad overskrevs på hende.
Herren hev hendes bryster op af kjolen og bandt en snor om hver brystvorte. En snor som blev fæstnet til slavens pik med klemmer. På den måde sad de om muligt mere hjælpeløst sammen.

Herren begyndte at fylde dukkens fisse ud. I første omgang med en dildo, så en mere. Så en til.
Langsomt pressede han fissen ud, udblokkede den som man ville gøre med kiler - men for at gøre den større, bredere, mere modtagelig.

Han legede med hendes klit imens, holdt hende på liderlighedens højdedrag så længe som muligt. Drillede hende og snød hende gang på gang for orgasmen.
Endnu en dildo.. og endnu en.. nu pressede han mere voldsomt, mere med magt og smerten var uundgåelig og svær at seksualisere. Der var så ømt og hun var så udblokket. Endnu en dildo..

Hun vidste ikke hvor lang tid han havde været igang.Men da han omsider var tilfreds, var det efter at have testet efter med en halvanden liters flaske. Først da var han tilfreds med hendes udblokning

fredag den 14. december 2012

Lokum

Hun fik lov at sunde sig en smule. Slaven nussede hende og var et øjeblik en trøst.
Herren kom tilbage. Fik Slaven til at vaske hende. Han løsnede hende og bandt nu istedet slaven, ikke til vasken men til selve wcet. Han blev bundet så han nærmest krammede toilettet, med et ben på hver side og hovedet ind over kummen. Brættet hvilede på hans hovede og skulle slaven have brug for at flytte lidt på sig ville han nærmest få hele hovedet i kummen. Han kunne hvile hovedet på selve kummen eller stikke hovedet ned i wcet, men ikke trække sig væk.

Sådan forlod de ham og gik i soveværelset.
Herren ønskede at lege med dukkens bryster nu.
Han bandt dem stramt op. Han elsker sin dukkes bryster når de er helt blå og spændte.

Han satte klemme i. Klemmer med en snor fra et bryst til det andet. Så strammede han snoren til brystvorterne kom tæt nok på hinanden til han var tilfreds.
Han begyndte at køre sin pik imellem. Nød at brysterne var spændte og lækre.
Da hans pik var stiv nok brugte han den til at flå snoren af med.
Hun skreg.
Det blev han meget utilfreds med.
Hvis hun skreg igen ville hun bytte plads med slaven og de ville begge bruge hende som både lokum og kneppehul.

Hun græd men kæmpede imod at sige mere.
Han slog hendes bryster med en flaskerenser til blodet begyndte at løbe fra dem. Så satte han igen klemmer i og kneppedede hende hårdt mens han hev i snoren.

Da den slap kom hun igen til at pibe.
Hans straf var kontant. Ved håret blev hun hevet tilbage til badeværelset.
Han løsnede slaven og gav slaven ordre til at holde dukkens hovede nede i toilettet. Hver gang cisternen var fyldt skulle han trække ud og skulle hende i det kolde vand.
Imens kneppede Herren hende. Hårdt.
Han tømte sig hurtigt i hendes fisse.

Slaven fik ordre til at tage dukkens strapon. Hvis han kneppede hende godt og grundigt med den i røven - så ville han selv slippe for en tur med chili.

Slaven var tændt og tilbød at dukken fik chili.
Herren mente det var en god idé at smøre dildoen med chili som glidecreme. Men så kunne slaven jo ligeså godt også gnubbe sin egen pik i det.
Han var jo stadig heldig ikke at have det i røven, lige nu.

Dukken mærkede den brændende fornemmelse og begyndte at skrige. Så kom vandet.
Slaven kneppede hårdt. Han stønnede af smerte og liderlighed.
Herren fin hende til at stikke tungen ud og slikke godt og grundigt rundt i kummen mens hun ventede på næste tur med vandet.
Sådan blev det ved længe.

mandag den 10. december 2012

Endnu en slaveleg

Han havde bestilt nyt legetøj. Sådan en mærkværdighed han havde bestilt over nettet.
Det var kommet med posten til hendes lejlighed, selvom hun ikke vidste hvad det var. Det fandt dukken dog ud af senere.

Hun havde spurgt ham flere gange hvad det var, hvorfor det kunne låses og meget andet. Til sidst havde hun fået at vide at det ville hun tidsnok finde ud af. Og at hvis hun blev ved med at spørge, ville han sørge for at lukke hendes mund på bedste vis.

Han kom hjem til hende om eftermiddagen fredag. Prøvede det nye legetøj på hende, om det passede på hendes ansigt. Det gjorde det. Hun tænkte det var en meget mærkelig gag.
Hun fik halsbånd på og blev bundet ved halsen til vasken på badeværelset. Efterhånden hans favoritsted at placere hende. Hun var en spændt dukke.

Hun hørte døren gå op og noget mumlen i gangen. I næste øjeblik kom slaven de havde leget med tidligere ind til hende. Han tog tøjet af imens Herren stod og holdt øje. Han spændte bollerne ind i det nye legetøj og på Herrens ordre åbnede dukken munden og tog imod slavens boller i munden. Tog imod mens slavens pik blev stiv ved berøringen.
Herren spændte remmen om hendes hoved så slavebollerne blev hendes gag. Hun hørte et klik fra en hængelås bag nakken og vidste at hun nu var uløseligt låst til slavens boller. Herren smilte og tog fat i slavens hænder. Gav ham håndjern på så og så han var forhindret i at slippe dukken og hans boller fri.

Herren bad dukken bide sammen om slavens boller. Hun tøvede indtil hun så Herrens udtryk, så begyndte hun at bide sammen. Slaven forsøgte at trække sig væk fra hende, men uden held. Hun bed indtil Herren bad hende stoppe.
Så slap hun og lod tungen massere ham lidt som en slags undskyldning. Hun mærkede hans pik blive stiv imod hendes pande.

Herren begyndte sit næste projekt. At hælde en masse væske i slaven. Han blev beordret at drikke en masse. Hun vidste det her ville blive slemt. Rigtig slemt.

Hele tiden havde slaven stiv pik, som ramte hendes pande. Hele tiden sad hun pænt på knæ med slavens nosser i munden.
Herren besluttede at han skulle have noget underholdning imens han ventede på at naturen gik sin gang. Han ville have alle huller fyldt ud. Slaven fik en gag i munden, sådan en med en dildo. Når nu dukken havde hans boller i munden, kunne slaven jo lige så godt have en pik stikkende ud af munden.
I røven fik slaven en dildo smurt i tigerolie. Herren ønskede at slaven skulle stå uroligt og have svært ved at koncentrere sig. Herren ville nyde hvis slaven fik svært ved at styre sin urin og kom til at sjatpisse på dukken. Ydmygende for dem begge.
Hele tiden fortalte Herren, hvor pervers slaven var, når han stod der og fik stiv pik af at have sin mistress ydmyget foran sig.

Slaven svedte og dukken kunne mærke han spændte og rørte på sig.
Nu lo Herren af dem. Han mærkede om dukken var våd og fortalte det højt til slaven. Lo af hvor perverse de var, hvor liderlige de var, af at de kunne blive tændt af den her situation.
Han smurte også hendes klitoris med chilien. Pressede en oppustelig buttplug op i hendes fisse og pumbede en smule, men ikke nok til at hun var fyldt ud.
Han vidste hun var øm i røven men han fandt alligevel den store sugekopdildo frem og fik hende til at presse sig ned over den. Da hun sad der på knæ foran slaven, med røven fyldt. Pumbede han den oppustelige plug op. Mere og mere. Til hun følte hun var ved at sprænges. Til det strak og hun følte at huden var ved at sprække i hendes stakkels fisse.

Slaven fik ordre til at pisse, mens hans pik lå i hendes pande.
Han kunne ikke.

Herren besluttede at vise ham hvordan man gjorde og gav sig til at pisse ud over dukken, mens han gav hende ordre på at kneppe sig selv. At han ville have at hun sad liderlig og våd af hans pis.

Da slaven stadig ikke formåede at pisse, tog Herren et kondom på. Smurte det i ny chiliolie og gav sig til at kneppe slaven i røven. Det mindede lidt om noget rodeo, for slaven forsøgte at flygte. Hver gang han trak sig væk fik dukken at vide at hun skulle bide ham i bollerne. Hun adlød.
Til sidst var det som om slaven gav op, gav slip. Med Herrens pik begravet dybt i sig og hendes læber om bollerne slap han sin urin. Det løb ned af hende i kaskader og hun havde svært ved at trække vejret. Herren roste sin slave og kom til sidst oppe i ham.

Han løsnede sin luder fra slavens nosser. Og hun fik lov at suge kondomet rent. Suge hans sæd ud af det som en lille spermso.
Slaven fik ordre på at knæle overfor hende og kneppe hendes mund med sin dildogag. Han skulle blive ved indtil hun kneppede sig til orgasme på dildoen og den oppustelige buttplug.

fredag den 7. december 2012

Straffedag

Hun var øm i bagen efter at lyset på den måde var blevet presset op i hende. Han ønskede at straffe hende for hendes manglende vilje til at adlyde.

Hun havde fået besked på at medbringe mindst 10 kapsler og en håndfuld tegnestifter da hun skulle på arbejde. Derudover havde hun allerede køkkenelastikker i sin skuffe på arbejdet.

Inden hun tog hjemmefra for at tage på arbejde, skrev han til hende at han naturligvis forventede at hun havde en buttplug oppe når hun rejste i dag. Hun skulle vedligeholde sin ømhed. Mærke at hun var hans dukke - og hvis hun opførte sig pænt, kunne det være han ville være nådig de næste dage.
Hun adlød. Tog en mindre buttplug, men i hendes ømme rumpe var det hårdt nok ved hende.

Fremme på jobbet fik hun endnu en sms. "Tag elastikkerne på". Hun listede på badeværelset og satte elastikkerne fast om hendes brystvorter. Sendte ham et foto af det.
Han svarede at nu skulle hun placere alle sine tegnestifter i bh'en. Mindst en skulle pege imod hendes brystvorte.
Derefter skulle hun presse sine bryster ind imod væggen. Så det pressede og gjorde ondt.

Til sidst skulle hun placere kapslerne i sine trusser - så det gjorde ondt når hun satte sig.

Først da han var tilfreds måtte hun gå tilbage på sit kontor.
Det gjorde ondt og dunkede når hun sad på stolen og hendes bryster var ved at sprænges af smerten. Hun havde virkelig svært ved at koncentrere sig om sit arbeje.

Flere gange fik hun sms'er med at skulle rejse sig og sætte sig hårdt ned. Når hun gjorde det  gjorde kapslerne ondt, og buttplugen blev trykket hårdt op i hende. Sled i hendes ømme ende.

onsdag den 5. december 2012

Straf

Han var ikke i hendes lejlighed i dag.
Derfor skulle hun brænde sit lys imens han så hende på webcam.

Feordi hun havde været lidt dårlig til at svare på sms i løbet af dagen, skulle hun mindes om sin plads. Han ønskede hun skulle være i smerte imens. Derfor skulle lyset dyppes i chiliolie som glidecreme.

Hun gjorde som han beordrede. Viste ham det på cam. Han roste hende.
Hun skulle også tage elastikker på brystvorterne. Smerten skulle få hende til at koncentrere sig om ham. Om hans magt og ejerskab.

Hun var dygtig og lydig. Lagde sig på bordet, med en pude under så røven var hævet. Sørgede for at han kunne se. Havde telefonen ved hånden, så han kunne skrive til hende.
Han gav hende besked på at lyset skulle presses hårdt op. Han ønskede det skulle smerte og at hun skulle få en smule rifter. Hun svarede at hun var bekymret, at hendes røv ville blive meget slidt i december.
Han blev vred og også i morgen skulle hun mærke sin røv brænde. Nu kunne hun som straf putte to isterninger i fissen.

Hun adlød og da han gav hende besked på at putte en smule olie på klitten, gjorde hun som han sagde. Det brændte først rart og hun blev liderlig. Men pludselig blev det så meget. Pludselig mærkede hun isen og elastikkerne, og hun vidste han nød hendes ansigt fortrukket i smerte og bekymring.

Han beordrede endnu en gang at hun skulle presse lyset dyppet i chili op i røven i et enkelt hårdt ryk. Hun adlød og tårene begyndte at løbe.

mandag den 3. december 2012

Brugsfisse

Han tog hårdt fat i hende og hev hende ved håret ind i soveværelset.
Han spredte hendes ben og rev hendes strømpebukser ned om bagen. Han fortalte hende at Han hun var hans brugsting. At han bare ville kneppe hende som den ting hun var.

Han trængte op i hendes fisse. Det gjorde ondt, hun havde ikke nået at blive våd. Han begyndte at slå hende. Knytnæver ramte hendes lår og baller, mens han stødte op i hende. Helt i bund og uden nåde..

Hun kom til at skrige. Hans vrede flammede. For ordentligt legetøj piver ikke. En flad ramte hende, en mere. Mens han fortalte hende at hun skulle holde kæft.Tårerne kunne hun ikke stoppe. Hun græd mens han brugte hende. Han tømte sig og tørrede sin fugtige pik afi hendes hår. Hun blev efterladt der, med en spytkladt plantet i ansigtet.

Hun rørte sig ikke. Rigtige dukker flytter sig ikke når ejeren er færdig med at lege.
Da han kom tilbage smilte han. Fortalte hende at hun var smuk og skulle gå ind i stuen og ligge sig på bordet. At han ville brænde sit kalenderlys nu.

Hun klædte sig af og lagde sig ind.


søndag den 2. december 2012

Kalenderlyset

Han ønsker hendes lydighed. Han ønsker hendes træning.
En del af træningen er anal. Det er hun ikke så god til.

derfor har han bedt hende købe et stort tykt klenderlys. Det skulle mindst være samme tykkelse som Herrens pik. Hun fandt et smukt et. Et hun kunne lide.

Han fortalte hende, at i år ville hun ikke skulle lave en lysdekoration. I år skulle hun hver dag ligge med det presset op i røven. Hun skulle ligge til det var brændt ned til næste dags tal. Det var godt at det var tykt sagde han. Godt fordi hun så blev vandt til store ting i hendes frække stramme røv, men også fordi han så kunne nyde synet længere tid ad gangen.

Hvis ikke han var hjemme, skulle hun ligge sig foran webcammet, så han stadig kunne nyde sin juledekoration.

Selvom de havde haft en svær tid, elskede hun sin Herre og elskede tanken om at han brugte hende som sin dekoration.