torsdag den 28. februar 2013

Dukkeværelset og skammekrogen

Dukkeværelset var det mindste værelse i huset. Altså bortset fra det lille bitte kammer under trappen.
I dukkeværelset var der en seng med fastmonterede remme så hun kunne sove spændt fast. Der var kroge og ringe i loft og gulv. Alt var klar til hende.

Det var der hun skulle være når hun skulle være alene og tænke over at være en god dukke. Der hvor hun ikke kunne komme ud hvis han låste døren udefra. Han havde allerede første dag hun boede hos ham valgt at spærre hende inde i værelset i flere timer. Hun var nøgen men ikke spændt fast. Hun havde lagt sig på sengen og tænkt på hvordan hun kunne være en god dukke. Nu når hun boede hjemme hos ham, så var der jo mere tid til at være en god dukke, men også mere tid til ikke at være det.

Hun besluttede at hun jo måtte se om ikke hun kunne tænke mere på ham end sig selv, at hun måtte være god til at opfylde hans behov og være hans.

Da han hentede hende fortalte han hende at nu havde hun jo prøvet nogle timer i dukkeværelset, men for at forstå dukkeværelset rigtigt og forstå at det at blive straffet der kunne være slemt - men ikke det værste der kunne ske, ville han vise hende skammekrogen.

Da hun så hvad han havde gjort ved det lille pulterkammer under trappen forstod hun hvad han mente.
I kammeret var der kun lige plads til at hun kunne stå oprejst, eller at man kunne sidde på gulvet.
Han havde malet kammeret helt sort og på alle vægge var der klistret små nitter op. På den måde ville man ikke kunne læne sig op ad væggene og hvis han lukkede døren ville man stå der i mørket, alene og forladt.

Det var boret et hul i gulvet som passede med et kosteskaft. Han fik hende til at stille sig derind og viste hende hvorfor hullet var det. Han havde fået lavet en dildo på et skaft. Et skaft som kunne indstilles så hun enten kun var fyldt ud i fissen - eller så den var presset helt op i hende og hun skulle stå på tær.
For at det ikke var løgn var dildoen endda oppustelig, så han kunne blokke hende ud.

Han ville ikke straffe hende nu, men for at hun forstod hvad hård straf var her i huset ville han alligevel lade hende være derinde i en tid. En tid hvor han ikke ville åbne ligemeget hvad hun sagde eller gjorde, hvor hun ville være alene med smerte og ubehag. Mørke og straf.
Så pressede han dildoen helt op så hun stod på tær. Han pustede den op så hun var helt blokket ud. Og inden han gik gav han hende tunge klemmer på brystvorterne og smurte hendes klitoris med tigerbalsam.
Som han sagde kunne det gøres meget værre - men nu var det kun for at hun kendte hans holdning til skammekrogen og til dårlig opførsel i det hele taget.

Så gik han.

Hun stod der i mørket og tænkte først at det her kunne hun nok godt klare. Så begyndte hendes ben at blive trætte og hun mærkede hvorda hun når hun slappede af blev spidet lidt for dybt, lidt for længe, lidt for meget. Hvordan tigerbalsamen gjorde ondt men ikke kunne komme af. Hvordan klemmerne fik hendes bryster til at dunke. Hun var fristet til at fjerne dem, men vidste at han ville blive meget meget vred. Hun kunne ikke støtte på væggen og hun kunne ikke lide mørket.

Det fik hurtigt has på hende. Hurtigt græd hun og ønskede at komme ud. Selvom hun kunne høre hans fodtrin så stoppede han aldrig for at se til hende. En enkelt gang bad hun ham lukke hende ud. Alligevel gik han bare videre.

Da han omsider åbnede døren var det kun for at tage klemmerne af. Flytte hende ned i siddende stilling, med en anden dildo på et kortere skaft. En dildo som var smurt med chili og denne gang skulle op i hendes numse. For at sikre hun blev siddende satte han en plade ind med et hul til hovedet. Så kunne hun ikke på nogen måde rejse sig eller flygte fra dildoen. Hun kunne bare sidde i smerte og rykke rundt og dermed kneppe sin egen røv.
Han havde stiv pik men istedet for at bruge hendes mund onanerede han ud over hendes ansigt og lukkede døren uden et ord.

Hun forstod at hvis dette ikke var straf... så ønskede hun ikke at opleve rummet når han ville straffe hende. Hun forstod at han ønskede at hun skulle være bange for det mørke rum under trappen og han havde opnået hvad han ønskede.

Flyttetid

Da hun var kommet hjem fra rejsen havde Herren ventet på hende.
Han havde været stolt og havde nydt at alle hendes åbninger var ømme og brugte. Han havde nydt at hun var træt og trængte til at mærke ham.
Han havde rost hende meget for at have været så lydig, sådan en dygtig dukke.. sådan en liderlig brugstæve..

Den nat sov hun i hans favn, meget meget træt.

Næste morgen havde han taget en fridag for at passe på hende. For at nusse om hende og for at indtage hendes huller, generobre hans egendom.

Han fortalte hende at han havde besluttet at hun skulle flytte ind hos ham nu. Hun skulle pakke sine ting og i weekenden ville han sørge for at hun fik flyttet ind hos ham i hans hus. Han havde imens hun var væk sørget for at indrette et tøseværelse til hende, et værelse der kun kunne låses udefra og med videoovervågning. Et værelse med en seng og med de kroge og ting han skulle bruge for at pakke sin dukke væk når han ikke ville bruge hende. Et værelse hun kunne blive straffet med og i.. men også et værelse hvor det bedste legetøj kunne opbevares i tiden mellem at han legede med det.

Rejse 3

Dukken har haft lidt travlt igen, så derfor kommer den sidste del af hendes fortælling fra færgeturen først nu.

---
Pludselig var en meget smuk, meget målbevidst kvinde kommet hen til hende.
Hun havde sagt at hun skulle følge med og havde ført dukken hen til et bord hvor der sad to mænd.
Den ene mand var tydeligt en dominant Herre. Han så på dukken med et indgående undersøgende blik, mens hun stod for enden af bordet. Han gav hende med hånden tegn til at hun skulle dreje sig rundt.

Hun adlød. Da hun stod med ryggen til sagde han at hun skulle bukke sig fremover.
Igen adlød hun lydigt så han kunne se halen.

"Smukt" sagde kvinden og smilte med et sulten blik.

Den dominante mand præsenterede sig som Hr.S, og præsenterede så de to andre. Fru S var ligesom ham dominant, mens den tredie blot skulle omtales som "hunden". Han var åbenbart deres kæledyr og havde fået lov at sidde med i møblerne denne aften.

De bad hende udlevere nøglerne til hendes kahyt og så skulle hun følge efter dem derned. Hun skulle gå baggerst som symbol på at hun i denne leg kun var en lille tæve og som hunhund degraderet til at være lavest.
Da de kom til gangen hvor hendes kahyt var, blev der sagt en lyd hvorefter hanhunden nærmest kastede sig ned på alle fire og fulgte efter Herskabet som deres ydmyge skødehund.
Fru S kiggede strengt på hende, hvorefter dukken tøvende gjorde det samme. Som et lille hvalpedyr kravlede dukken bag ved slavehunden. Hun blev sig pinligt bevidst om hvordan hendes hale vippede bag hende og om at hvis nogen drejede om hjørnet netop nu, så ville hun blive set i en meget udsat position.

Hr.S åbnede døren og hundene blev beordret til at sitte udenfor døren indtil de fik lov at komme ind. Slaven sad så fint men dukken mærkede hun følte sig ekstremt udsat.
Hun var taknemmelig da hun fik lov at komme ind.

Slaven blev lænket i den en ende af rummet. Som Hr. S sagde, kunne man ikke have en hanhund for tæt på en huntæve i løbetid uden opsyn. Det kunne jo gå helt galt.
Hanhunden peb og ville gerne tættere på dukken.

Fru. S gav hende ordre til at fylde spabadet og tage sit tøj af. Alt undtaget halen naturligvis.
Hun gjorde usikkert som hun fik besked på. De holdt øje med hende mens hun tændte for badet og omhyggeligt kontrollerede at det blev fyldt korrekt.
Da hun var færdig satte hun sig pænt ved siden af badet som hun havde set slaven gøre tidligere. Hun ville så gerne tilfredstille dem og dermed hendes Herre. Hun var lidt bange for hvad de kunne finde på at gøre ved hende... med god grund..

Herskabet gik i spabadet. De var smukke når de var nøgne og både hun og slaven kiggede på deres flotte kroppe. Fru.S havde dejligt store bryster som vuggede smukt i det lune vand. Dukken nød det sådan.

"Nåå.. så tæven kan lide hvad hun ser.... vil hun være med til at lege i vandet? Sådan en beskidt lille tæve kan nok også have godt af at blive vasket"

Dukken svarede ja, men kunne straks se et glimt af vrede i Fru S's blik. Fru S rejste sig og med de store flotte våde bryster vuggende, kom hun hurtigt nærmere og en syngende lussing ramte dukken.

"En tæve taler ikke..! Vel lille ludertæve!... Hvad hedder det?"

Forvirret svarede dukken med et sagte "vuf"

"Godt.. så kan tæven komme med i vandet..  dygtig.."

Hun blev klappet på hovedet og kravlede med ned i vandet.
Hr.S begyndte straks at røre ved hende. Kæle for hendes bryster og nussede hendes hår. Hun havde ryggen til Fru.S der begyndte at lege med hendes skamlæber. Hun slappede af og gav sig hen til deres berøring. Det var erfarne fingre der indtog hende, forsigtigt gled en finger, så to fingre op i hende. Hun var våd og mærkede liderligheden dunke, mærkede hvordan hun nærmest slugte fingrene.

"nååå.. det er en rigtig sulten lille tæve. Meget tydeligt hun er i løbetid.. skal vi give hende noget at lette trykket med?" Fru S. spurgte sin mand med et farligt glimt i øjet. Et øjeblik efter var dukkens hoved under vandet og Hr.S' pik presset ind i hendes mund. Han holdt hende fast under vandet og kneppede hendes mund. Hun var blevet overrasket så hun havde ikke meget luft og gik hurtigt i panik.
Da hun fik lov at trække vejret var det kun for et øjeblik, så røg hun ned igen. Imens legede Fru.S med hendes fisse og sommetider nev hun hende hårdt i skamlæberne, så et boblende skrig røg ud på pikken og hendes vejr forsvandt.
De blev ved længe, hun troede flere gange hun skulle dø druknedøden med en fremmed mands pik i sin mund. Hun græd og skreg når hun kunne, men de var nådesløse.

På et tidspunkt lod de hende få vejret. Hr S fortalte hende at inden længe ville han komme i hendes mund. Når det skete ville hun sluge hele ladeningen før hun fik lov at komme op og få vejret.
Øjeblikket efter var hun under vandet igen og han kneppede hendes mund hurtigt. Meget hurtigt. Mens Fruen klemte hendes skamlæber så hun frygtede de skulle blive blå af det.
Da han kom var det lange seje sprøjt af sperm i hendes hals. Hun slugte det og en masse vand. Hun kæmpede og ønskede de snart ville lade hende slippe op af vandet.

Omsidder slap han grebet om hendes hår og lod hende ligge forpustet i vandet. Så tog han et hårdt greb om hendes bryster og mumlede noget om at hun vist stadig var i løbetid.

Hun fik besked på at tørre sig og derefter ligge sig ind over en puf. Hun skulle gøre sig klar til at blive bedækket som en tæve. Hun skulle bedækkes af deres hanhund som sådan trængte til at blive tømt inde i en tævemis.

Hendes ben blev spredt godt og grundigt og Fru.S som tydeligvis elskede at lege sadistiske lege, satte klemmer i hendes skamlæber. Det skulle jo ikke være nydelse det hele.
Hun fik også en gag i så hendes mund blev holdt åben. Man skulle jo ikke risikere at tæven bed ud efter hanhunden undervejs i bedækningen.

De slæbte den nu nøgne slave hen til hende. Lod ham snuse til hendes fisse og slikke hende. Han peb og gøede som en liderlig hanhund og hans store pik var stiv og lysten.
De gav ham et kondom på, de skulle ikke have hvalpe med en tæve der ikke var af ren stamtavle. Derefter førte de hans pik op i hende.
Han kneppede hende på alle fire og indimellem bed han hende i nakken. Kneppede hende som en hund og uden tanke for hendes nydelse. Han kom ret hurtigt.
De tog hans pik ud, men bandt en snor om den og hans boller og fast til hendes klemmer. De skulle jo mærke det ligesom hundende der altid sidder sammen bagefter.
Kondommet blev lagt i hendes mund uden knude på. Så kunne hun sutte på det som et bolche.
Hver gang slavehunden bevægede sig smertede det hende.

Efter 10 min gav de ham ordre til at trække sig væk fra hende. De nød hvordan hans ømme boller blev blå og strakte mens han trak i dukkens skamlæber. De heppede på ham. Nød hans piverier og dukkens stønnen. Da han åbenbart havde svært ved det begyndte Fru S at sparke til ham. Truede med at sparke ham i skridtet hvis han ikke fik flyttet sig i en fart.
Så rev han til. Hun skreg i gaggen og tårerne stod ud af ansigtet på hende.

Fru S hun lo bare. Tog en stor strap on på og gav sig til at kneppe hende lidt for hårdt og lidt for dybt. Plastik pikken ramte hendes livmor og gjorde ondt og hun tiggede om nåde gennem gaggen.

Hr. S var ligeglad. Han fik slaven til at gå om og stikke sin pik ind i gaggens ring. Pikken var slap og kunne godt komme ind, men dukken vidste at hvis den blev stiv ville det gøre ondt på slavehunden men også på hende for hun ville ikke kunne få vejret ordentligt.
Slavehunden lå ind over hende som var han igang med at bedække hende igen og begyndte at bevæge sig i kneppebevægelser. Alt imens hans pik langsomt blev større og hendes luft mindre.

Fru. S kneppede hende bare som om hun var et stykke kød. Alt værkede på hende efter de hårde dage hun havde været igennem. Hun følte sin fisses ømhed, pluggen i røven og den ømhed hun havde der. Alt var smerte og kønsdele.
Så kom hun. Dukken kom længe og vådt. Hun var kun fisse og mund, kun lyst og kønsdele, kun brug og udnyttelse og hun var sin Herres at bruge og låne ud.

Da hun vågnede igen lå hun forpustet på gulvet ved siden af sengen.
Hr.S var ved at kneppe Fruen mens slavehunden slikkede ham i røven. Dukken lå bare og så på det.

Da Hr.S opdagede hun var vågnet igen, fik hun besked på at overtage slavens opgave. Hun adlød selvom hun fandt det perverst og ulækkert. Hun håbede sådan at de ville rose hende overfor Herren.
Slaven legede forsigtigt med hendes ømme fisse mens hun lå der på alle fire og tungen inde i mandens røvhul. Hun gjorde sig umage.
Igen mærkede hun slaven trænge ind i sig. Han var jo blot en hund og kunne ikke modstå tævens dufte. Hun vidste han havde gummiet på og hun slappede af og nød den ømme følelse. Nød at blive brugt og havde helt overgivet sig. Hun glædede sig til Herren skulle høre om hendes lille ferie.