mandag den 20. maj 2013

Et dukkehjem

Hun bor hos ham, i hans hjem, under hans regler - og hun nyder det sådan.

Det har været en god weekend. Han havde bedt hende klæde sig som en lydig dukke, som en tjenene dukke. Så hun havde taget den fine stuepigeuniform på, som han havde foræret hende for ikke så længe siden.
Han var tilfreds.

Han gaggede hende. Ikke med en stor ubehagelig gag, men ved at tape hendes mund til. Han ville ikke høre hende, men han ville have hendes lydighed og underkastelse. Hendes service.

Det ringede på døren. Det viste sig at være et cateringfirma og selvom hun havde tapen på munden modtog hun varerne, tjekkede med bestillingslisten at alt var der - og gik igang med at sætte borde og stole op til selskabet. Der var købt ind til 10 personer og hun dækkede til dem alle.
Han rettede hende. De ville kun være 9 der spiste - hun selv måtte spise når det blev hende tilladt.

Hun var ganske tilfreds med borddækningen og han var heldigvis enig. Hun fik lov at holde en pause indtil gæsterne kom. Hun rettede sin makeup, satte sit hår, gjorde sig til en god og smuk dukke. Alt for ham.
Han skulle være stolt af hende, nyde hende og hendes overgivelse.

Da den første gæst kom, åbnede hun døren og tog imod en køn kvinde og hendes underkastede mand. Hun kunne se han var underkastet, fordi han havde et halsbånd på - men ellers gik han blot pænt ved siden af hende. De næste var ligeledes par, der alle havde en tydelig magtfordeling - undtaget et par hvor begge udsendte tydeligt signal om at være sadistiske.
Hun behandlede alle med respekt og underkastelse, velvidende at han ønskede det således.

Herren bad hende servere et glas vin - og hun adlød.
Han smilte og talte med gæsterne. De roste hende, fortalte ham at han havde lækkert legetøj. Spurgte ind til hendes kvalitet. Hun fandt det lidt sært, grænsende til det ubehagelige at de talte om hende som var hun et kæledyr eller et stykke legetøj.

En kvinde var meget interesseret i hendes bryster, om de var ægte. Herren sagde til kvinden at hun da var velkommen til at tjekke dem, mærke på dem. I det hele taget var de alle velkomne til at mærke efter.
Hun stod der midt i rummet med en flaske vin i den ene hånd, og blev befamlet af mange hænder.
Kvinden hvis slave var med, spurgte til om de legede seksuelt med andre. Måtte andre kneppe Herrens dukke. Herren lo - det kom jo an på hvad det drejede sig om - hvad havde hun da i tankerne.
Jo.. men hun kunne blot godt se underholdningen i at hendes slaveluder kneppede hans dukke. Evt. kunne de jo placere dem på bordet med ordre til at de skulle kneppe hele spisningen igennem. Det kunne jo være et fint lille indslag.

Herren nikkede og de blev enige om at dukken skulle ligge på alle 4. Så kunne slaven tage hende bagfra.
De bandt hende så hun lå rigtigt og slaven blev placeret så han var klar. Hans pik var allerede stiv og kondommet på.
Sådan ventede de til alle sad klar og der blev sagt start.
Så mærkede hun hans pik i fissen, den forræderiske fisse der allerede var våd og liderlig.

Det var abstrakt at blive kneppet der. At passe på ikke at rykke sig så nogen spildte, eller forstyrre maden - men samtidig være sig så bevidst om at alle kunne se hende, se alle vinkler.. også dem hun ikke kunne lide. Hun var så blottet.

På et tidspunkt var der en som bemærkede at slaven jo måtte være sulten og smed et stykke kød, noget sovs og lidt kartofler på hendes nøgne ryg. Slaven skulle så spise det imens han holdt tempoet.
En nysgerrig domina prikkede til hans boller med en gaffel. De gjorde mere og mere som forstyrrede og forvirrede.
Hans rejsning faldt og alle så skuffede til da det blev for svært.

Hans domina var vred. Først på slaven som ikke duede til noget, men da især på dukken hvis fisse åbenbart ikke var god nok til at holde hans pik stiv.
Resultatet var at de smed slaven ned i et hjørne og gav sig til at prikke og stikke i dukkens fisse med gaflerne. Hun kunne ikke gøre noget. Havde set Herrens skuffede blik.

Alle blev enige om at hun skulle straffes, hårdt.

De placerede hende nu på ryggen. En fandt isterninger og stak 3-4 stykker op i hendes røv. Det var så koldt.
Imens begyndte en anden at slå på hendes bryster og fisse med bestik. Det gjorde ondt og hun følte sig så hjælpeløs.
Så blev der hentet en halvliters colaflaske. De var enige om at glas ikke var optimalt, men at de ville udblokke hende. Der blev talt om at de måske skulle ende på en 1½ liters - og så gik de ellers igang med at udvide hende. Der var hænder og fingre over det hele. Hun blev truet med at hvis hun ikke åbnede sig hurtigt nok, så ville de bruge chilidippen som glidecreme.
Slag og fingre, og leg.. alt flød ud.
Hun skreg bag tapen da det sidste ryk af flasken blev presset ind i hende..
----

onsdag den 15. maj 2013

Tæven

Hendes krop er øm. Det var en hård dag i går.
Han havde talt med hende om hendes oplevelser på hendes rejse til Norge. Især var han optaget af hendes leg med parret, legen hvor hun var deres hund.

Han havde altid ønsket sig en hund. Så nu skulle hun være det.
Han ønskede den næste tid at opdrage hende mere som hund end som dukke. Hun nikkede bare, fulgte hans ordre.

Hun skulle nu gø, istedet for at snakke - vel at mærke kun når de var hjemme. Et vov betød ja, to betød nej.. og han ville opdrage hende hårdt som hans hundedyr. Dukkedyret, vovsen, kneppetæven.

Den første dag han ønskede hende som hund var en lørdag. Han startede fra morgenstunden med at smide hende ud af sengen. En hund sover ikke i sengen, det kunne hun vel forstå! Hun sagde vov og han lo af hende.
På alle 4 fulgte hun i hans hæle mens han viste hende den hundekurv han havde købt til hende. Så måtte tæven ligge der, indtil hun fik andet at vide.

Han tumlede rundt i huset og hun var en god tæve. Lå pænt i kurven, selvom den var lidt lille og hun bare så gerne ville følge ham.

Da han hentede hende fik hun halsbånd på og snor. Hun skulle luftes. Hun kunne mærke panikken i sit indre, kunne mærke hun var bange for hvad han ville finde på, bange for hvor hun skulle luftes.
Heldigvis tog han hende kun med ud i haven.
Hun fik at vide at fra nu af, besørgede hun i haven når hun var hjemme. Hun ville få lov at bruge wc' til det store, men hun skulle lære at pisse i haven.
Hun var bange for at naboen skulle se hende, så hun kunne ikke. Hun kunne bare ikke tisse der i haven.

Han sparkede til hende og hev hende lidt for hurtigt med tilbage i huset.
Der blev hun lænket foran en hundeskål med vand og fik besked på at hun først måtte komme ud og pisse igen, når han fandt det nødvendigt. En god hund kan jo holde sig længe.

Så gik han fra hende. Hun hørte bilen køre og sad helt stille. Ventede.

Da han kom tilbage havde han en gæst med. En ung mand og hun fik straks ordre på at hun "ikke måtte hoppe op". Hun lod være, og pev istedet lidt for at vise sin glæde ved at hendes Herre igen var hjemme. Hendes ejer, hendes Herre.. og denne unge mand...

Herren og manden talte sammen. Talte om opdragelse og om hvordan tæven ikke tidligere kunne pisse i haven.
De blev enige om igen at lufte hende. Blev enige om at de begge ville se hende besørge og fulgte hende ud i haven igen.
Hun kunne være krøbet i et hul.

De truede hende med at presse på hendes blære, men det hjalp ikke. Så fortalte den unge mand, at han engang havde set en hund pisse spontant da den blev slået af sin ejer.
De blev enige om at det var en god ide.

Herren fandt en gag, formet som et kødben og gaggede sin tæve.
Så piskede han hende, her midt i haven, indtil hun tudende lå stille og pev i græsset.
Da hun endnu ikke havde pisset, forlod de hende lænket til et træ.Nøgen i haven og gagget som en hund. Som en tæve.

15 min kom de tilbage og stak en plug med en hale på op i hendes røv. Så hun kunne mærke hun var en tæve, en hund og havde hale.

Da de gik, prøvede hun virkelig at pisse. Det lykkedes. Hun sad nu ved træet og kunne mærke pisset i græsset. Kunne lugte sit eget tis.

Herren og manden kom tilbage, de tværede hendes ansigt i hendes eget pis og kaldte hende for den tæve hun var.
Så pissede Herren på hende. Markerede sit territorium, viste sin magt.
Den unge mand havde tydeligt stiv pik.

Med en vandslange vaskede de hende ned. Stadig lænket til træet. Stadig som en tæve på alle 4.

Da de mente hun var ren, pressede den unge mand sin pik ind i hendes mund - og Herren kneppede hende bagfra. Sådan blev hun brugt som den liderlige tæve hun var - og hun takkede Herren for hans brug, ved at ligge for hans fødder.

fredag den 10. maj 2013

Længe siden

Hun har ikke skrevet længe.
Ikke fordi hun ikke længere er hans dukke, det er hun!. Men det har været en travl periode.
Travl med hendes arbejde, hans arbejde og med deres fælles liv. Så meget at lære, for en dukke der ikke altid er helt så klog på hvad der er godt for hende og hvad han ønsker.

Hun er på rette spor, hun er hans og han bruger hende når han vil - som han vil!