mandag den 19. august 2013

Fjernbetjent dukke

Han er væk igen. Denne gang i nogle uger i det store udland, mens hun må klare sig hjemme og alene.
Hun passer huset og passer sine pligter, hun gør som han siger og ønsker sig.
Herren havde beordret hende til at sætte sig klar ved webcam. Han spurgte hende til om hun havde låst døren, hun svarede nej og han roste hende.

Han bad hende klæde sig af og sætte sig som en god slavinde. Med benene spredte og bøjet hoved. Hun skulle vente pænt til andet blev ønsket.
Hun syntes hun ventede længe, men så gik døren. Hun rejste hovedet men Herren var hurtig til at bede hende se ned indtil andet blev beordret.
I næste nu stod der en mand ved siden af hende.
Manden fik besked på at tage tøjet af og sætte sig som en god slave. Det viste sig at være den slave de tidligere havde leget med.

Sådan sad de et stykke tid, med spredte ben og hovedet sænket. Hun kunne ud af øjenkrogen indimellem se fyrens pik, den blev stivere... faldt så lidt igen.. blev stivere..
Hun nød synet og håbede at Herren havde noget virkelig listigt for.

På et tidspunkt fik dukken ordre til at hente 16 klemmer, af de her små man plejer at sætte i håret.
Hun fik besked på at placere 8 på slavens pik -og at hvis ikke hun sørgede for at det gjorde ondt, så ville hun fortryde.
Hun gjorde som beordret. Satte 4 lige omkring pikhovedet og 4 ned langs strengen.
Herren roste hende og bad hende sætte de resterende 8 rundt på slavens krop som hun nu ønskede.

Hun placerede 4 i hans nosser og en i hver brystvorte. De sidste to fik slaven i tungen så han kunne sidde og småsavle.
Igen fik hun ros.

Hun fik derefter ordre på at finde dildoen der kan pustes op og få slaven til at proppe den i røven. Hvis de ville måtte de godt bruge glidecreme.
Dukken blev liderlig af at se slaven i smerte og af at se panikken i hans øjne. Hun havde lyst til at være hård ved ham og havde lyst til at rive ham i håret, slå ham, straffe ham.
Herrens webcam var ikke tændt, så hun kunne kun høre ham, men mon ikke han kunne se at hun var ved at blive tændt i sit dominante sind.

Slaven sænkede sig langsomt ned over butpluggen og dukken pustede på eget initiativ 2 gange i den. Så hun kunne se ham give sig og hans spændte pik smerte af klemmerne ved bevægelsen.

Herren var over hende som en høg.
Om hun fandt det her sjovt? Om ikke hun troede at det kunne blive værre for hende? Om ikke hun troede han havde planer?
Slaven fik besked på at tage alle klemmerne af og placere samtlige i hendes fisse. Herren ville have at mindst to af dem klemte hendes klit og at hver eneste bevægelse var en smerte lige på grænsen af det mulige.
Hun undskyldte og følte sig så dum. At hun sådan havde glemt sin plads.

Slaven placerede fint klemmerne. Sørgede for at presse godt når de blev sat. Der var to i klitten og hele vejen ned af skamlæberne. Endda en der sad lige i hullet sådan at den klemte der hvor hullet gik over i at være mellemkød.

Herren var tilfreds med slaven og gav ham lov som belønning at pumbe en gang.
Dukken fik besked på at hente deres oppustelige butplug og en alm lille butplug. Hun skulle også hente tunge klemmer med vægte i.De havde 8 af dem og hun gjorde nu som beordret. Selvom det var svært at gå, ville hun gerne være lydig.

Hun skulle først proppe den oppustelige plug op i sin fisse. Derefter den almindelige op i røven. Hun fik ikke lov at bruge glidecreme, men besked på at hvis ikke hun var dygtig og hurtig, så ville den stå på tigerbalsam.
Hun adlød og var hurtig.
Derefter fik slaven besked på at pumpe pluggen i fissen op. Den skulle pumpes til hun pev og var ved at sprænges. Da den blev pumpet op blev klemmerne strammet, især den i mellemkødet og slaven viste Herren sit værk på webcam.

Så blev klemmerne med vægt i placeret. 2 i læben så den flappede ned, 2 i tungen så den ikke kunne holdes i munden og en i hver brystvorte. De to sidste blev der fundet plads til i fissen. En i hver skamlæbe så også den blev hevet i og så de allerede siddende klemmer smertede ekstra.

Igen fik slaven ordre til at pumpe hendes fisse op. Lige 5 pump mere.
Hun begyndte at klynke og tårerne begyndte at løbe sammen med savlet. Hun følte sig så ydmyget af at slaven stod der og var hendes Herres forlængede arm.

Slaven fik besked på at hente et stearinlys og dryppe på hende. Dryppe på hendes tunge og på hendes bryster. Dryppe så hun vred sig i smerte og derved for alvor mærkede klemmerne.

Da Herren var tilfreds skulle slaven spille sin liderlige pik ud over hendes ansigt og så kunne han gå.
Han adlød og sprøjtede hende til med sin slavesæd som den lille dukkeluder hun er.

Slaven fik besked på at han bare kunne lade dildoen fra sin røv ligge. Så kunne dukken meget passende gøre den rent, når hun på et tidspunkt havde udstået sin straf..
Herren nød at se hende i smerte og smurt ind i slavesperm..

Han kaldte hende luder, billig og hans tøjte. Han fik hende til at røre ved sig selv. Selvom klemmerne i fissen gjorde ondt og hun knap kunne røre ved sin klit. Han fik hende til at klemme hårdt om den og til at svinge rundt med sine patter. Til at slikke sæden af sit ansigt og ydmyge sig selv for ham.

Til sidst fik hun lov til at tage klemmerne af og tømme fissen. Men røven kunne hun jo fint sove med fyldt ud og tænke på Herren. Tænke på hvad hendes plads i verden er, nederst!





søndag den 18. august 2013

Gaven

Hun var flad og brugt. Men han accepterer kun lydighed.
Han tog hendes ømme brugte krop og brugte den, endnu en gang. Fyldte hende ud med hans lyst og sæd.

Da han var tilfreds tog han en gave frem. En stor gave og da hun pakkede den ud viste det sig at være et nyt halsbånd.
Et halsbånd i metal som han låste bag hendes nakke og viste hende at hun ikke kunne åbne den selv.

Han havde også købt et lille elektronisk pengeskab hvor han placerede ekstra nøglen, så han kunne lade hende få nøglen hvis situationen krævede det og han var væk.

Hun græd da han viste hende i spejlet hvordan hun så ud med hans halsbånd på.
Hun græd af kærlighed og den overvældende følelse hans ejerskab gav hende.

Hun knælede og viste ham hendes taknemmelighed ved at kysse hans fødder.

Da de faldt i søvn var hans hånd placeret på hendes halsbånd og hun mærkede hans ejerskab så tydeligt som aldrig før

Kneppedukke

Han havde givet hende bind for øjnene allerede hjemmefra og kørt hende i bilen ud i verden.
Hun vidste ikke hvad hun skulle, men var en god og lydig dukke med spredte ben og åben mund. Sådan som han elsker hende. Sådan som han ønsker hende.

Han stoppede og førte hende over en gård. Det var svært i de høje hæle og hun mærkede spændingen stige. Han bad hende vente udenfor og gik fra hende. Hun følte sig udstillet og sårbar og det var svært at være alene i mørket.
Da han kom tilbage førte han hende ind og op ad en trappe.
Hun mærkede lugten af sex og stemningen af liderlighed med det samme og da han tog kjolen af hende så hun stod i halvskålsbh og hofteholderstrømper vidste hun at hun skulle være klar og åben. Snart ville han have hende til at servicere men hun vidste endnu ikke hvem og hvordan.

Han førte hende igen med sig og bad hende til sidst knæle med ansigtet mod en væg. Hun undrede sig indtil han sagde hun skulle lade hænderne gå på opdagelse på væggen og hun mærkede hullerne.
I et hul fandt hun en varm og lækker pik, i et andet en mindre af slagsen. Hun begyndte at servicere med sine hænder indtil hval bad hende flytte sig og tage den større pik i munden og to i hænderne.

Han pressede hendes hoved helt ind til væggen så manden på den anden side kunne kneppe hendes mund som det hul hun er..
Manden trak sig inden han kom og Herren flyttede hende over til næste pik..
Sådan fortsatte det længe, mange pikke brugte hendes mund som en fluffer men ingen kom og hun undrede sig. Hun var lydig og spurgte ikke Herren til det men nød at være hans hul.

Herren var tilfreds med hende og bad hende ligge sig i en gynge. Hendes krop var klar og liderlig og han nød det. Han gramsede på hende og rørte hendes huller. Hun lå stille som en god lille dukke. Som hans legetøj.

De mange mænd kom nærmere og Herren smilte lumsk.
"Hvor mange mænd kan sådan en kneppedukke som dig, mon tilfredsstille i dag?"
Hun svareder at hun var hans legetøj og han måte bruge hende som han ønskede det.

Han fik mændenes til at samle sig omvende, røre som de ville og udleverede glidecreme.
De skulle bruge hende som de ville men ingen kom i hendes mund og alle skulle bruge gummi..
Han ville dog gerne have at de kom ud over hendes krop og bryster. Han ville have en spermdukke med hjem og de skulle ikke være bange for at tage fat.

Det var de bestemt heller ikke. Pik efter pik kneppede hende. Flere var i hendes røv og hun slappede af så godt hun kunne, mens de kørte ind og ud af hende. Brugte hendes mund og hals som opvarmning og så kneppede hende hårdt i fisse og røv.

Mere og mere sperm samlede sig på hende. Sædlugt i guirlander.
Hun husker ikke hvor mange mænd der var i hende men Herren noterede med tush på hendes bryst at hun havde fået 36 ladninger sperm kaldte hende stolt for sin spermcontainer.

Hun fik ikke lov at vaske sig før de var hjemme.
Han førte hende om i haven bag huset og spulede hende med koldt vand. Kaldte hende for den liderlige brugstæve hun var og slæbte hende ind under bruseren.
Da hun havde fået varmen brugte han alle hendes huller, nød at de var ømme og brugte.
Nød at han kunne styre hende som sin lille dukke og lovede hende overraskelser i den kommende tid.

Hun elsker ham

Hans dukke

Der er gået lang tid siden sidste indlæg.
Dukken har været travl og der har været meget om ørerne.
Dukkens Herre har rejst meget og hun har selv haft projekter.

Nu har Herren bedt hende vedligeholde bloggen igen, så hun må hellere komme igang.

:-)