fredag den 4. oktober 2013

Ventetid

Hun havde en fridag.
Dagen blev brugt på at vente på ham, gøre klar til ham.

Hun sørgede for at være fin som han ønskede det, være som en 50 housewife. Selvom programmet for det meste af dagen var rengøring, var hun iklædt en af hans yndlingskjoler, hofteholdere, strømper, høje hæle og en bh med pigge.
Hun elsker pig-bh'en fordi den får hende til at tænke på ham, hver gang hun bevæger sig. Hver gang hun flytter på sig kan hun mærke piggene stikke hende og hendes liderlige tøsefisse savnede Herren.

Hun sendte ham en sms hvor hun fortalte ham hvad hun havde på - og han svarede straks at han nød det, men at hun kunne gøre det endnu bedre.
Hun spurgte hvordan - men han svarede blot, at hun jo måtte oppe sig og så ville han vurdere om hun var dygtig og lydig nok. Hun vidste jo nok hvordan han foretrak sin dukke.

Hun valgte at sende ham et foto, hvor hun havde en buttplug med hale sin tøserøv.
Han svarede hun var dygtig, men om ikke hun kunne stikke nogle isterninger op og så bruge buttpluggen til at holde på dem.
Han ville have hun stak 3 isterninger op så det hele strammede sammen og det var svært at få plads til halen - og så skulle hun vaske gulvet i gangen og køkkenet, liggende på alle 4.

Hun adlød naturligvis.
Han skrev hurgtigt til hende igen, at han ikke ville nøjes - hun skulle også sætte klemmer i skamlæberne og fra dem have en kæde til en kaserolle. Denne kaserolle skulle hun så trække med skamlæberne hen af gulvet mens hun vaskede det.

Hun adlød og nød at vide at hun var hans gode dukke, selvom det var svært og hun var fristet til at snyde, når nu han ikke kunne se hende arbejde. Men hun vidste at han ville have hende lydig og straffen for ulydighed var enormt høj.

Han skrev til hende at han nød hendes lydighed. Han skrev at han havde en overraskelse til hende senere i dag, når nu hun var så god.

Det boblede i hende at vide han var stolt.

Da hun var færdig med gulvvasken spurgte hun om hun måtte tage klemmerne af.
Det ville han ikke have. Hun kunne fint trække rundt med den kaserolle lidt endnu. Faktisk ville han have hun hældte en halv liter vand i.
Hun adlød selvom hun fandt det svært og hårdt. Bare det at rejse sig og afmåle vandet, med kaserollen dinglende fra skamlæberne var enormt smertefuldt og sveden piblede fra hendes pande.
Det lykkedes.

Det ringede på døren og hun panikkede. For hun vidste ikke hvad hun skulle gøre. Det ringede flere gange og hun forsøgte at lades som ingenting.
Så kom SMS'en.
Hvorfor åbner du ikke for din gæst?
Hun skyndte sig, men uden at tage vægten af og ved et opbud af vilje fik hun åbnet døren.

Der stod slaven de før havde leget med. Han havde et halsbånd på, som tydeligvis var med strøm i og det uden at sige noget til hende, gik han om bag hende, tog buttpluggen ud.

Han bad hende kravle efter ham ind i stuen, hvor han satte webcam op.
Han fortalte at Herren havde bedt ham gøre det og at det var sådan indrettet at Herren kiggede med - men også at det blev streamet så andre kunne komme med ønsker.

Han tog klemmerne af hendes skamlæber men lagde dem ikke langt væk.
Så fik både hun og han besked på at sætte sig på knæ foran kameraet.

Det første der blev ønsket var at de kyssede. De gjorde som de fik besked på. Ordren fra Herren var at de skulle gøre alt hvad der blev foreslået medmindre han sagde nej - eller det var over de aftalte grænser.

Så blev dukke beordret til at tage alt tøjet af undtaget strømper og hofteholdere. Da publikum opdagede at der var pigge i bh'en var der flere der ønskede hun tog den på igen. Så hun gjorde det. Slaven fik besked på at ælte hendes patter, slå dem og få hende til at skrige i smerte så de kunne se at tegnestifterne ramte hende hårdt og ubehageligt.
Slaven tøvede men fik så stød af Herren på afstand - og så pressede han til. Pressede til hun skrev. Han æltede hendes tøsepatter, slog dem, mishandlede dem.
Hun fik ordre til at vise dem frem, men de var ikke tilfredse fordi de ikke blødte.
Slaven fik ordre til at tage tøjet af og sætte sig på hendes bryster sådan at hun havde hans vægt på patterne og hans pik imod sit ansigt. Hun skulle så slikke mens han spillede pik og hoppede op og ned.

Hårdere... Slaven fik stød fordi han ikke var hård nok ved hende og så blev det rigtig hårdt. Det var åbenbart et dekadent og smerteliderligt publikum.

De så brysterne igen og denne gang var de tilfredse. Nu ville de have brysterne bundet ind så de blev blå og spændte, så der hvor der var hul blev værre - mere..
Slaven bandt strips om hendes bryster, stramt og intenst.
Så skulle han kneppe hende. I røven som den lille luder hun var. Igen skulle der isterninger op først, de ville elske at se sådan en lille møgslave forsøge at holde sin latterlige pik stiv mens den bankede rundt i hendes alt for kolde røvhul. Et røvhul der måtte stramme fantastisk på grund af ubehaget.
De var begge små ludere som sådan bare gjorde hvad de fik besked på.

Han kneppede hende hårdt, men hun kunne mærke han skulle kæmpe. Flere gange fik han stød undervejs, hvilket gjorde han hårdt stødte helt i bund og kneppede hende som en viljeløs kropsdildo.

Herren kom hjem og stod nu i døråbningen og nød dem. Nød at de var hans små brugsting.
Da slaven kom i hende, fik han slaven til at slikke sin egen sæd ud af røven. Imens tog Herren et kondom på og smurte sig ind i chilicreme og uden varsel pressede han sig hårdt op i slavens røv. Kneppede slavens røv som beløning for at have været dygtig til at blive fjernstyret.

Han gav dukken ordre til at tage bh'en på igen, udenpå de spændte og blå patter og ligge sig ind under slavens krop, med slavens slappe pik i munden. Så pressede han slaven helt ned og pressede dem sammen. Så bh'ens pigge gik gennem hendes spændte hud og hun var ved at kvæles i pikken.
Slaven skreg og forsøgte at flygte fra den brændende chili og stive pik der nærmest flåede hans røv op og derved gav chilien fri adgang til rifter og smertehelvede. Han græd ovenpå dukken som skreg i smerte, skreg mens hun kvaltes i en pik der ufrivilligt blev stiv af misbruget.

Herren fortalte dem hvor godt tv de var og hvor mange af publikum der nu sad med stive pikke rundt i stuerne....  ludere..