fredag den 13. december 2013

Kurbad

 Han ville forkæle hende og tog hende med i kurbad. Der var ikke mange andre mennesker og hun nød at gå rund med Herren.
De var i boblebad og i saunagus.
Saunagusen gjorde indtryk på hende. En meget smuk latino stod for det. Han viftede varmen rundt i rummet i elegante bevægelser. Elegante smukke og nærmest hypnotiske bevægelser.
Dukken kiggede på ham og forsvandt ind i sig selv. Hun svedte og nød synet. Hun kom til at tænke på at det var ærgerligt at han havde tøj på. Hun drømte om at han var nøgen.
Hun forglemte sig selv.

Da de var færdige bad Herren hende vente imens han lige undersøgte noget. Hun blev placeret på en briks med lysterapi og lå nu og ventede. Hun havde dårlig samvittighed over at have begæret en anden mand, men hun kunne ikke stoppe tanken om at have den hede latinos pik tvunget ned i sin hals.

Herren kom tilbage. Han havde arrangeret at hun fik en hamam behandling. Dukken kyssede han glad og takkede.

Da hun kom ind i behandlingsrummet var behandleren en meget veltrænet flot mand. Han bad hende gå i dampbad i rummet ved siden af og klæde sig af.
Da han hentede hende var det tydeligt han nød synet af hendes nøgne varme og våde krop.

Hun blev bedt om at ligge sig på en briks af varm marmor og han sæbede hende ind og skrubbere hende. Grundigt og lækkert. 
Hun var henført og lod fantasiens løbe af med sig. Tanken om også hans krop fylte hendes hjerne.
Han skyllede hende med varmt vand, grundigt, og da han kom til hendes skød kom strålen nærmere. Fandt vej til det intime.

Da hun protesterede kom et fast greb om hendes bryst.
Hans ellers venlige stemme forklarede hende at sådan en behandling som hun havde fået, naturligvis ikke var gratis. At nu skulle hun betale ham med velvære.
Da hun stadig protesterede mærkede hun flere stærke hænder som brutalt stoppede hendes mund fyldt med et håndklæde.

Det var latinoen fra tidligere. Hun skreg ind i håndklædet da massøren begyndte at tæve hendes bagdel med et vådt håndklæde. Hårdt og brutalt på hendes ellers så afslappede krop.
Voldsomheden fik hende hurtigt til at slippe sin modstand og tårerne løb ned af kinderne.
Latinoen tog håndklædet ud og spurgte om hun var klar til at betale nu?
Hun hikstede at hun ville gøre som de ville.

De lo med en skadefro tone og pludselig havde hun latinoens store pik presset ind i sin mund. Imens begyndte massøren at presse fingre op i hendes røv. Hun mærkede en panik, for hun vidste at også han havde en meget stor pik, den havde hun nemlig tjekket ud gennem hans stramme bukser.

Endnu en finger smurt med sæbe som glid. Han virkede utålmodig og uden videre varsel pressede han sig op i hendes røv.
Hun var spidet fra begge ender og de pumbede frem og tilbage i hende som var hun et stykke kød.
De fortage hende at hun var en lille brugsluder og at de ville tage sig vel betalt for hendes liderlighed. De havde begge set hendes blik og ville bare bruge hende.

De gjorde sig ikke færdige men hev hende ned på det kolde til . Der små sparkede de til hende. For så at hive hende ved håret ud i dampbadet hvor de fik hende til at ligge på ryggen på fliserne.
Hvis hun skreg ville hendes mund blive fyldt med et håndklæde og hun ville få svært ved at trække vejret.
Hun prøvede at lade være men de begyndte at spule hende med en tynd smertefuld kold stråle. Det gjorde ufatteligt ondt at blive ramt med den på bløddelene.
Luder vrissede latino da han igen pressede stof ind i hendes mund. Vådt stof hun ikke kunne få vejret gennem.

De tog nu hver deres håndklæde med et stykke sæbe i og pryglede hende. Hun mærkede nærmest de blå mærker tone frem og hun hulkede og prøvede at beskytte sig selv.

Da de ikke gad tæve hende mere kneppede de hende. Alle huller i brug på skift og hun mærkede hvor slidt hun blev af deres gentagne voldtægter. Gang på gang blev hun kaldt luder og fik at vide at det var deres betaling.

De kom begge ud over hendes ansigt og lod hende ligge lidt i dampen smurt ind i deres sæd.
Hun troede det var ovre men for at sætte prikken over i'Et på deres ydmygelser, kom de tilbage og pissede ud over hende. Så kunne hun ligge i et pis-bad. Den eneste kurbehandling for sådan en liderlig so af en møgluder.

Hun hulkede og trak sig sammen til en kugle og da døren åbnedes genkendte hun ikke Herren før han begyndte at fortælle hende at han havde udlånt hende til brug af d to. At et var prisen for at begære andre mænd uden hans tilladelse.

Også han pissede på hende. Tømte sin blære på sin ejendom og hun tog imod.
Han skyllede hende og nød hendes blå mærker.
Nød at hun var hans tæve.
Så indtog også han hendes ømme huller. Kneppede hende i smertefulde lange træk. Tømte sig i hendes røv og fik hende til at kravle ud til de to mænd der havde brugt hende. Der skulle hun sætte sig i åben stilling og takke dem for lærestregen og spørge om ikke de ville fylde sæd i hendes mund og fisse, så hun kunne blive brugt som den spermcontainer hun var.

De smilte og efterkom hendes ønske efter Herren havde sat en plug i hendes røv til at holde på hans sæd.
De var bestemt ikke blide. De tog hende hårdt mens de rev og flåede i hendes bryster. Eller patter som de kaldte dem.
Det gik hurtig med at tømme sig i hende og Herrens ordre var at hun ikke slugte sæden men beholdt den i munden.

Spermcontaineren måtte godt komme med hjem nu..